Over Covans

Het is de vroege lente van 2005 als ik, Remco van Schagen, besluit om op eigen benen te staan. Na jarenlang voor een gerenommeerd trappenbedrijf gewerkt te hebben, waag ik de sprong naar het ondernemerschap. De juiste beslissing, zo blijkt al snel.

Sindsdien ben ik bij honderden mensen thuis en evenzoveel bedrijven aan de slag geweest. Van het plaatsen van nieuwe trappen tot het aanbrengen van antislip-strips. Van het vervangen van vlizotrappen tot het monteren van sierhekwerk. Dat doe ik veelal in de regio Noord-Holland Noord, waar ik zelf woonachtig ben. Maar ook in en rondom Amsterdam, Haarlem, Hilversum en Utrecht ben ik regelmatig actief.

Mijn klanten vinden met name het rechtstreekse contact erg prettig. Even bellen voor een wijziging of andere vraag? Geen probleem. Je krijgt geen bandje of klantenservice, maar hebt rechtstreeks met de specialist zelf te maken. Wel zo prettig.

Interesse in wat ik voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op via 06-53381889 of stuur een mail naar info@covanstrappen.nl.