Nieuwe trap

Een woning aan het bouwen? Wordt uw kantoor binnenkort opgeleverd? Of wilt u de vlizotrap vervangen voor een vaste trap? Covans Trappen regelt de trap voor u. Samen nemen we uw wensen door, waarna u eventueel een 3D-tekening ontvangt waarmee u al een aardig beeld krijgt van het uiteindelijke resultaat.

Bij een nieuwe trap komen heel wat keuzes kijken. Het model bijvoorbeeld, daarover leest u meer op de pagina modellen. Ook belangrijk is de houtsoort, want die is erg bepalend voor de uitstraling van je nieuwe trap. Verder heeft u te maken met een stijl – van landelijk tot modern – en maakt u een keuze voor een type leuning, hekwerk en spijlen. Oja, en natuurlijk is er nog de vraag of u gaat voor een dichte of open trap.

Zien maakt kiezen vaak makkelijker. Daarom adviseer ik mensen om alvast goed op internet te kijken naar wat in de smaak valt. Daarvoor kunt u natuurlijk ook terecht in de fotogalerij op deze website. Belangrijk is in ieder geval dat uw nieuwe trap past bij de ruimte. Daarover geef ik u graag advies.

Wilt u weten wat Covans Trappen voor u kant betekenen. Neem gerust contact met mij op.